Kraner og Bedding.


30 tons Bådkran

Juelsminde Havn og Marina `s 30 Tons bådkran er placeret i Gl. Havn og betjenes af havnepersonalet efter aftale.

JHM-Stativordning

Regler for vinteropbevaring/stativer fremgår af havnereglementet. Se det her 

7 Dage på land

Tirsdagsløft er et tilbud om at komme 7 dage på land – fra tirsdag til tirsdag.

Vi løfter båden af vandet og sætter den i stativ der indstilles til at passe til båden. Herefter flytter vi båden til en vaskeplads, hvor du kan låne vores højtryksrenser til en spuling.

Efter vask, kører vi båden til vores pusleplads hvor du har mulighed for at afrense, bundmale, polere, skifte zink, og hvad der nu ellers lige skal fixes, så båden igen er klar til en sæson i vandet. Du kan låne havnens excentersliber med suger til dette arbejde.

Hver tirsdag fyldes puslepladsen op, og der skal ligeledes være plads til et nyt hold både den efterfølgende tirsdag. Derfor har det konsekvenser for vores planlægning, hvis ikke båden er klar til søsætning senest den efterfølgende tirsdag som planlagt.

Tirsdagsløft tilbydes indtil ugen inden Sct Hans. Og så igen fra uge 34 og frem til fællesoptagningen.  Der tages kun det antal både op, som vi fysisk har plads til.

I sommer perioden kranes der kun havari, bortkørsel og besigtigelsløft. Der afregnes efter gældende takster.

Mastekraner

Voren mastekraner er placeret på lillemolen i Gl. Havn ved tankanlæget, en manuel og en automatisk der betjenes af bådejerne med havnekort. Der afregnes 25 kroner pr 45 min. Lad kortet sidde i under hele arbejdsgangen. Den automatiske mastekran er godkendt til personløft, Regler og betingelser er påtrykt kranen. Husk at bruge den ekstra faldsikring ved løft med mastestol og at sikre den igen efter brug.

 

Kran Juelsminde