Kraner og Bedding.


Juelsminde Havn og Marina `s 30 Tons bådkran er placeret i Gl. Havn og betjenes af havnepersonalet efter aftale.

Man kan efter aftale komme op og servicer sin båd om tirsdagen fra ca påske og frem til ugen inden Sct Hans. Og så igen fra uge 34 og frem til fællesoptagningen.  Der tages max 6 både op i ugen. I sommer perioden kranes der kun havari, bortkørsel og besigtigelsløft. Der afregnes efter gældende takster.

 

Voren mastekraner er placeret på lillemolen i Gl. Havn ved tankanlæget, en manuel og en automatisk der betjenes af bådejerne med havnekort. Der afregnes 25 kroner pr 45 min. Lad kortet sidde i under hele arbejdsgangen. Den automatiske mastekran er godkendt til personløft, Regler og betingelser er påtrykt kranen.  Og der kan efter aftale lånes mastestol, hvis man ikke selv har en. Husk at bruge den ekstra faldsikring og at sikre den igen efter brug.

Juelsminde Havn og Marina råder også over en 50 Tons bedding til både der egner sig til denne form for optagning. Kontakt Havnen på mail@juelsmindehavn.dk for tider. Prisen for beddingsleje er 3000 kr for skibe 0 - 19,9 T og 5000 kr for skibe +20 T  incl. op til 4 dage på bedding. Efterfølgende dage pr stk 500 kroner. Max 7 dage i alt uden foregående aftale.

 

Se tider for optagning 2019 HER <<<

Se takst- og prisblad 2020 HER <<<

Kran Juelsminde