Kraner og Bedding.


30 tons Bådkran

Juelsminde Havn og Marina `s 30 Tons bådkran er placeret i Gl. Havn og betjenes af havnepersonalet efter aftale.

JHM-Stativordning

Regler for vinteropbevaring/stativer fremgår af havnereglementet. Se det her 

7 Dage på land

Man kan efter aftale komme op og servicere sin båd om tirsdagen, efter end fællessøsætning og frem til ugen inden Sct Hans. Og så igen fra uge 34 og frem til fællesoptagningen.  Der tages max 6 både op i ugen. I sommer perioden kranes der kun havari, bortkørsel og besigtigelsløft. Der afregnes efter gældende takster. Takst- og prisblad 2022

Mastekraner

Voren mastekraner er placeret på lillemolen i Gl. Havn ved tankanlæget, en manuel og en automatisk der betjenes af bådejerne med havnekort. Der afregnes 25 kroner pr 45 min. Lad kortet sidde i under hele arbejdsgangen. Den automatiske mastekran er godkendt til personløft, Regler og betingelser er påtrykt kranen. Husk at bruge den ekstra faldsikring ved løft med mastestol og at sikre den igen efter brug.

Bedding

Juelsminde Havn og Marina råder også over en 50 Tons bedding til både der egner sig til denne form for optagning. Kontakt Havnen på mail@juelsmindehavn.dk for tider. Prisen for beddingsleje er 3050 kr for skibe 0 - 19,9 T og 5050 kr for skibe +20 T  incl. op til 4 dage på bedding. Efterfølgende dage pr stk 550 kroner. Max 7 dage i alt uden foregående aftale.

Kran Juelsminde