Bådpladser i Juelsminde Havn og Marina


Juelsminde _Havn _kort _top _dk 500

Kunne du tænke dig at ligge i en lystbådehavn midt i byen, tæt på stranden og med mulighed for hurtigt og let at komme ud på ”havets motorvej” der giver dig mulighed for at sejle, hvorhen du vil. Så book en bådplads i Juelsminde Havn og Marina lystbådehavn.

Juelsminde Havn og Marina ligger perfekt placeret direkte ud til ”havets motorvej”, hvilket åbner for et væld af nye eventyr/oplevelser i både Danmark og Sverige/hele Norden. Udover at vi ligger perfekt placeret rent sejlmæssigt, så ligger lystbådehavnen i sig selv også perfekt placeret midt i Juelsminde by og med kun 100 meter til byens hovedstrøg, har du alting lige ved hånden.

I Lystbådehavnen er der en hyggelig atmosfære, der invitere til samvær både for de store og for de små. Juelsminde har den ideelle beliggenhed på den jyske østkyst mellem Horsens og Vejle Fjord – Direkte ud til havets hovedvej, så vil du have det maksimale ud af din båd, så få en havneplads hos os, og vær tæt på det hele.

SÅ TÆT ER DU PÅ NYE EVENTYR

SÅ TÆT ER DU PÅ NYE EVENTYR

 

FLERE OPLEVELSER FOR PENGENE

Vi er en af de mest populære lystbådehavne i Danmark og i 2012 blev vi kåret til årets lystbådehavn. Det er ikke uden grund, for vi vægter kvalitet og god service højt.

Men vi er også opmærksomme på, at du skal have mest mulig for dine penge. Derfor stræber vi altid efter, at være konkurrencedygtige på pris, og faktisk er det ikke unormalt, at du kan spare op til 25% på en bådplads hos os sammenlignet med nordtyske havne. Så hos os får du flere oplevelser for din penge.

 

BLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB

I Lystbådehavnen er der en hyggelig atmosfære, der inviterer til samvær både for de store og for de små. Du er mere end velkommen til bruge vores grillplads, vores klubhus eller måske bare sidde på vores bænkesæt og nyde atomsfæren, mens dine børn leger på vores store legeplads. Hvis du har
lyst er du også mere end velkommen til at sætte dig og få en snak med nogle af de andre sejlere i lystbådehavnen. Vi vil gerne være sociale, hvis du har lyst.