Aktiviteter omkring Juelsminde Havn og Marina


Muligheder og aktiviteter for hele familien

Som gæst i Juelsminde Havn & Marina behøver du ikke at kede sig. Kommer du sejlende kan du nyde godt af de gode faciliteter, der findes overalt på de 4 havne. Der er gode bade- og toiletforhold. Grillpladser med nye bænksæt kan du finde overalt, ligesom du kan benytte det dejlige klubhus. Der er gratis, tråløst internet der dækker hele havnen, og i bunden af den gamle fiskerihavn finder du en stor ny legeplads, ligesom der i foråret 2008 blev  lavet en ny stor krabbebro (kun for børn). På de gamle fiskeres stejleplads ved siden af klubhuset er der ved hjælp af lokale kræfter, og sponsorer blevet bygget en kombineret grill- og rygeovn, og hvis du lover at rydde op efter dig, må du gerne prøve at ryge aftensmaden til familien. Hos den lokale fiskehandler kan du købe fisk og røgsmuld, og spørger du havnefogeden, har han garanteret et par fif eller to, som du kan bruge.

Juelsminde - også kendt som "Mini-Skagen"

Det er ikke uden grund, man ofte hører sammenligningen mellem Skagen og Juelsminde. Omkring, især det gamle havnebassin finder du en palét af muligheder: en af Danmarks flotteste fiskebutikker med både bistro og eget røgeri, stort og flot cafe`og ishus som børnene -nææsten- ikke kan gå forbi. Restaurant PÅ HAVNEN, hvor mad og musik i sommerhalvåret går op i en større enhed, en bådudstyrsbutik, minigolf, restaurant Møllers med smørrebrød og ikke mindst byens bedste pølsehus.  Valget er dit.

Bevæger du dig ca 200m væk fra havnen, befinder du dig pludselig midt i den sprudlende handelsby, der garanteret kan dække selv den mest kræsne kundes behov, samt en fantastisk legepark. 

Havneguide.dk

 

Juelsminde Havn10